Nyttig, glutenfri limpa!

Heej!
Jag tänkte tipsa om ett jätte gott, glutenfritt bröd. Det är nyttigt och jätte lätt att göra!
 
INGREDIENSER:
 
Ewalie brödmix (Glutenfri & Ekologisk)
6 dl  Mild naturell yoghurt
 
Till Formen:
 
Smör
Sesamfrön (Eller något annat)
 
SÅ GÖR DU:
Sätt ugnen på 175 grader. Häll ner Exalie brödmix i en bunke. Mät ut 6 dl Naturell yoghurt och blanda ihop till en slät, nästan blöt smet.
 
Smöra formen med smör och dela ut sesamfröna över hela formen så det täcker. Stoppa in brödet i ungen i  den nedre delan av ungen i ungeför 1 timme.
 
Provstick brödet med en sticka eller smal kniv, är brödet kladdigt är det inte klar, är det inte kladdigt är det klart!
 
LYCKA TILL!
 
TIPS!
Vänta ett ganska långt tag så att brödet hinner svalna innan du delar det i brödskivor. Om du inte väntar kan brödet lätt gå sönder och är svårt att äta. Det går bra att frysa!
 
( KOMMER ETT INLÄGG MED BILDER PÅ HUR DET BLEV!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0